Συχνές ερωτήσεις

Γιατί δεν βλέπω την αμοιβή της μπάντας;

Η αμοιβή της μπάντας είναι ένα σχετικά ευαίσθητο σημείο και εμείς οφείλουμε να το προστατεύσουμε στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορούμε. Για αυτόν τον λόγο ορίζεις το budget σου και το Stagebands σου εμφανίσει μπάντες κοντά στο ποσό που ψάχνεις με μια ένδειξη για να γνωρίζεις αν το κόστος είναι εντός ή εκτός budget.

* Το budget είναι φίλτρο αναζήτησης και μπορεί να αλλάξει εύκολα ώστε να μπορείς να δεις όλες τις μπάντες σε όλα τα εύρη τιμών.

** Το budget μπορεί να πάρει μόνο συγκεκριμένες τιμές: 200,500,1.000,2.000,5.000,10.000€. Μόνο οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν και χαμηλότερο budget 100€.

Συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα στο κόστος που βλέπω;

Ναι, συνυπολογίζουμε όλα τα έξοδα στα αποτελέσματα, όπως αμοιβή μπάντας, μεταφορικά, διαμονή, ηχητική κάλυψη, όπου αυτά απαιτούνται.

Μπορεί να διαφοροποιηθεί το τελικό κόστος από αυτό που βλέπω;

Ναι, το πραγματικό κόστος μπορεί να επηρεάζεται από διάφορα σενάρια που αναφέρουμε στο "Τι πρέπει να γνωρίζω" και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την μπάντα για να σου δώσει την τελική προσφορά.

Χρειάζεται να δώσω προκαταβολή;

Αυτό είναι απόφαση της εκάστοτε μπάντας. Σαν γενική εικόνα πάντως, όσο μεγαλύτερη είναι η διοργάνωση και πιο μακρινή η ημερομηνία τόσο πιο πιθανό η μπάντα να χρειάζεται προκαταβολή.

Πότε πληρώνω, ποιους και πως;

Το stagebands δεν έχει καμία απολύτως οικονομική συναλλαγή με τους διοργανωτές. Πληρώνεις απευθείας την μπάντα με τρόπο και σε χρόνο που έχετε συνεννοηθεί και συμφωνήσει μεταξύ σας. Ο πιο σύνηθες τρόπος είναι τα μετρητά μετά το πέρας της εκδήλωσης. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις και επιβάλλεται η μεταξύ σας συνεννόηση και συμφωνία.

Έχει κάποιο κόστος η εγγραφή στο Stagebands;

Όχι. Η χρήση του stagebands είναι εντελώς δωρεάν για τους διοργανωτές σε όλα τα στάδια της!

Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω αυτό που ψάχνω;

Μπορούμε είτε τηλεφωνικά να σου υποδείξουμε τον τρόπο που δουλεύει η αναζήτησή μας και μετά να
ψάξεις μόνος/η σου, είτε να σε εξυπηρετήσουμε εξολοκλήρου τηλεφωνικώς.

Πες μας τι είναι αυτό που ψάχνεις και εμείς θα σου προτείνουμε τις καταλληλότερες μπάντες για τις ανάγκες σου.

Τρόποι επικοινωνίας:
Email: info@stagebands.gr
Τηλ: +30 231 231 1026
Κιν: +30 697 286 8186
Ώρες επικοινωνίας: Δευ-Παρ 12:00-20:00

Συνέχεια