Δεξίωση

Κλείσε μπάντα για την δεξίωση σου μέσω Stagebands
Η τελευταία πινελιά σε μια εντυπωσιακή δεξίωση είναι η κατάλληλη μπάντα που θα δώσει με την μουσική της την ιδανική ατμόσφαιρα. Για να είσαι εδώ σίγουρα θέλεις να δώσεις αυτή την τελευταία πινελιά και σίγουρα έχεις πολλές απορίες.

- Μην ανησυχείς, τα πράγματα είναι πολύ απλά και οι μπάντες μας είναι όλοι επαγγελματίες με εμπειρία που θα σε βοηθήσουν με όλες τις λεπτομέρειες.

Στο Stagebands μπορείς να βρεις από Jazz/Swing bands για χαλαρή ατμόσφαιρα μέχρι Latin και Ανατολική μουσική για πιο εξωτικές καταστάσεις. Επικοινωνείς με την μπάντα, κλείνεις την ημερομηνία και αν χρειαστεί περαιτέρω διευκρίνιση για τον εξοπλισμό, η μπάντα θα σε βοηθήσει για ότι χρειαστείς.

Αν η δεξίωση γίνει σε κάποιο κέντρο διασκέδασης, η μπάντα θα σε βοηθήσει με το rider (πλάνο του stage) ή μπορεί να επικοινωνήσει και η ίδια με το κέντρο διασκέδασης.

Aν γίνει σε ιδιωτικό χώρο πολλές μπάντες μπορούν να φέρουν δικό τους εξοπλισμό, αλλιώς θα χρειαστεί να νοικιάσεις εξοπλισμό από κάποιον ηχολήπτη της περιοχής σου (ηχεία, μικρόφωνα κτλ). Περισσότερες λεπτομέρειες θα δεις στο προφιλ κάθε μπάντας και θα τα συζητήσετε μεταξύ σας.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε κι εμείς εδώ και μπορούμε να βοηθήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Στο Stagebands θα βρεις μπάντες από όλα τα είδη μουσικής
Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ για να δεις περισσότερες μπάντες
ή κάνε κλικ στο ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για να μάθεις αναλυτικά πως λειτουργεί το Stagebands.