Ιδιωτική εταιρεία

Κλείσε μπάντα για το event της εταιρείας σου μέσω Stagebands
Η live μουσική σε ένα εταιρικό event είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελαφρύνεις το κλίμα και να "σπάσει ο πάγος". Για να είσαι εδώ σίγουρα θέλεις να δημιουργήσεις την καλύτερη ατμόσφαιρα στο event σου και θα έχεις αρκετές απορίες.

- Μην ανησυχείς, τα πράγματα είναι πολύ απλά και οι μπάντες μας είναι όλοι επαγγελματίες με εμπειρία που θα σε βοηθήσουν με όλες τις λεπτομέρειες.

Στο Stagebands μπορείς να βρεις από Jazz/Swing bands για χαλαρή ατμόσφαιρα μέχρι Latin και Ανατολική μουσική για πιο εξωτικές καταστάσεις. Επικοινωνείς με την μπάντα, κλείνεις την ημερομηνία και αν χρειαστεί περαιτέρω διευκρίνιση για τον εξοπλισμό, η μπάντα θα σε βοηθήσει για ότι χρειαστείς.

Αν το event γίνει σε κάποιο κέντρο διασκέδασης, η μπάντα θα σε βοηθήσει με το rider (πλάνο του stage) ή μπορεί να επικοινωνήσει και η ίδια με το κέντρο διασκέδασης.

Aν γίνει σε ιδιωτικό χώρο πολλές μπάντες μπορούν να φέρουν δικό τους εξοπλισμό, αλλιώς θα χρειαστεί να νοικιάσεις εξοπλισμό από κάποιον ηχολήπτη της περιοχής σου (ηχεία, μικρόφωνα κτλ). Περισσότερες λεπτομέρειες θα δεις στο προφιλ κάθε μπάντας και θα τα συζητήσετε μεταξύ σας.

Επίσης στο προφίλ κάθε μπάντας υπάρχει η επισήμανση για το αν η μπάντα μπορεί να εκδώσει παραστατικό ή αν δουλεύουν με ένσημα. Το παραστατικό είναι ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο για πολλές εταιρείες ώστε να μπορεί να καταγραφεί το κόστος στα έξοδα, ή ενδεχομένως και για γραφειοκρατικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε κι εμείς εδώ και μπορούμε να βοηθήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Στο Stagebands θα βρεις μπάντες από όλα τα είδη μουσικής
Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ για να δεις περισσότερες μπάντες
ή κάνε κλικ στο ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για να μάθεις αναλυτικά πως λειτουργεί το Stagebands.