Εστιατόριο

Κλείσε μπάντα για live μέσω Stagebands
Live μουσική, χορός και φαγητό είναι ο τρόπος που διασκεδάζουν οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων. Για να είσαι εδώ σημαίνει ότι το ξέρεις αυτό και θέλεις να παρέχεις στους θαμώνες όλο το πακέτο, αλλά ενδεχομένως να έχεις κάποιες απορίες.

- Μην ανησυχείς, τα πράγματα είναι πολύ απλά και οι μπάντες μας είναι όλοι επαγγελματίες με εμπειρία που θα σε βοηθήσουν με όλες τις λεπτομέρειες.

Στο Stagebands μπορείς να βρεις solo καλλιτέχνες, acoustic σχήματα και full bands σε όλο το φάσμα της μουσικής, από Jazz/Swing μέχρι Λαϊκό και Ρεμπέτικο. Επικοινωνείς με την μπάντα, κλείνεις την ημερομηνία και αν χρειαστεί περαιτέρω διευκρίνιση για τον εξοπλισμό, η μπάντα θα σε βοηθήσει για ότι χρειαστείς.

Είθισται ο εξοπλισμός (Ηχεία PA, monitors, κονσόλα, μικρόφωνα) να είναι ευθύνη του διοργανωτή, ωστόσο υπάρχουν πολλές μπάντες που μπορούν να μεταφέρουν δικό τους εξοπλισμό. Στο προφίλ κάθε μπάντας υπάρχει το rider της μπάντας και όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Αν η μπάντα δεν μπορεί να μεταφέρει δικό της εξοπλισμό, τότε θα πρέπει να νοικιάσεις από έναν ηχολήπτη στην περιοχή σου. Συνήθως απαιτείται μόνο το σύστημα PA, αλλά οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές για το κάθε σχήμα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δεις στο προφιλ κάθε μπάντας και θα τα συζητήσετε μεταξύ σας.

Επίσης στο προφίλ κάθε μπάντας υπάρχει η επισήμανση για το αν η μπάντα μπορεί να εκδώσει παραστατικό ή αν δουλεύουν με ένσημα. Μάθε περισσότερα στο τι πρέπει να γνωρίζω

Σε κάθε περίπτωση είμαστε κι εμείς εδώ και μπορούμε να βοηθήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Στο Stagebands θα βρεις μπάντες από όλα τα είδη μουσικής
Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ για να δεις περισσότερες μπάντες
ή κάνε κλικ στο ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για να μάθεις αναλυτικά πως λειτουργεί το Stagebands.